Het bijzondere uitzicht bewonderen, gezellig met het hele gezin op reis gaan,
en neerstrijken op uitzonderlijke plekken. Wilt u dit niet alleen maar doen in een camper waar u zich helemaal thuis voelt?

Camperstoel.nl is in staat om het interieur in uw camper compleet af te stemmen op de concrete wensen die u heeft.
Verschillende stof- en leersoorten kunnen wij laten plaatsen op uw bekleding met hierbij de kleur en uitvoering naar keuze,
net als het comfort en de dikte van uw kussens. Want wees nou even eerlijk: welk mens wil nou niet comfortabel een boek lezen in zijn of haar mooie camper?

Er is niets zo onaangenaam als een zitting die helemaal versleten en doorgezakt is. Op den duur zult u toch regelmatig van uw camper gebruik gaan maken,
en daarom biedt Camperstoel.nl speciaal voor u stoffering en bekleding van uw camper aan. Zodat u vervolgens weer volop kunt genieten van al het comfort die uw camper u kunt geven.

Wij bekleden specifiek voor uw camper, stoelen en (boot)kussens. Maar wanneer u geen camper, maar een caravan hebt is dit voor ons ook geen enkel probleem.
Het bekleden van caravankussens behoort namelijk ook tot onze mogelijkheden!

Onze specialisten nodigen u heel graag uit voor een bezoek aan ons atelier dat is gevestigd aan de Zeddamseweg 74 te ‘s-Heerenberg.
Wel verzoeken wij u om allereerst een afspraak te maken, wanneer u bij ons langs wilt komen. Dit kan door te bellen naar 06-33834272 (overdag), 06-10368821 (in het weekend en s’ avonds),
het contactformulier op deze pagina even in te vullen of gewoon direct te mailen naar info@camperstoel.nl.

Zo’n bezoek is wel heel praktisch, zodat u op deze manier kunt zien hoe wij precies werken én met welke materialen. U kunt dan persoonlijk advies van ons krijgen en u kunt al onze stalen eens even rustig bekijken. Daarbij bestaat er de mogelijkheid om een kleine selectie van deze stalen bij u thuis te beoordelen.Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van de stoffering en bekleding voor uw camper? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!
Zo weet u precies wat alle kosten zijn, en kunt u op die manier bepalen of u met ons in zee gaat of niet.