Wand en plafond bekleding

Wilt u ook mooie en duurzame wand en plafond bekleding voor in uw camper? Bij ons zit u op het goede adres. Wij bieden diverse kleuren naaldvilt bekleding. Ontvang u liever eerst meer informatie, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Er zijn 16 producten.

Item 1-12 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

SPUITLIJM 12 BUSSEN

Prijs € 99,17
Kenmerken TJ-90 spuitlijm✓  niet chloor houdend (NC)✓  lager gezondheidsrisico✓  hoge hechtwaarde✓  lange opentijd      Tot 90 graden...

Wand en plafond bekleding en andere camperonderdelen

In onze webshop vindt u meerdere kleuren wand en plafond bekleding voor in uw camper. De bekleding is eenvoudig zelf op maat te maken en te bevestigen met behulp van onze spuitlijm. Naast de bekleding bieden wij natuurlijk nog meer aan. Denk daarbij aan meubelplaten en panelen, waterkranen, kookplatenhang en sluitwerk en verlichting. Camperstoel.nl is dé specialist als het gaat om camperstoelen en onderdelen voor campers.

Neem contact op met camperstoel.nl

Heeft u vragen over onze wand en plafond bekleding. Schroom niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel op 06 33834272. Uiteraard kunt u ook eens binnen wippen in onze vestiging in ’s-Heerenberg, dit gebeurd alleen op afspraak.