Hang en sluitwerk

Het hang en sluitwerk voor uw camper koopt u bij camperstoel.nl. Het is vanzelfsprekend dat alles goed moet aansluiten. Met een kleine maar diverse voorraad hang en sluitwerken kunnen wij u helpen meehelpen met het maken van de juiste keuzes. Ontvangt u liever eerst meer informatie, wij beschikken over de juiste kennis en delen dit graag met u.

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Kast uitzetter grijs

Prijs € 1,86
De Kastklep uitzetter zorgt ervoor dat het kastje open blijft staan als deze geopend wordt, doordat u de uitzetter vast klikt.

Hang en sluitwerk en andere camperonderdelen

In onze webshop vindt u naast hang en sluitwerk ook wand en plafond bekleding, kookplaten voor in de camper, meubelplaten en panelenwaterkranen en verlichting. Neem vooral eens een kijkje. Camperstoel.nl is gespecialiseerd in onderdelen voor campers. Werp ook eens een blik op de rest van ons assortiment.

Neem contact op met camperstoel.nl

Vragen over ons hang en sluitwerk of over andere producten? U kunt altijd contact opnemen door middel van het contactformulier of te bellen op 06 33834272. Uiteraard kunt u op afspraak ook langskomen bij onze vestiging in ’s-Heerenberg.